• Son
İzlenimler Hollywood Glow Pro Şeffaf LED Ampullü Üç Katlı Makyaj Aynası, USB Şarj Portlu Giyinme Aynası ve Ayaklı Taban (Siyah)

İzlenimler Hollywood Glow Pro Şeffaf LED Ampullü Üç Katlı Makyaj Aynası, USB Şarj Portlu Giyinme Aynası ve Ayaklı Taban (Siyah)

₺ 296.40
sayı
Mağazada

???????????????????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????? : Hollywood tarzı aydınlatma, birinci sınıf ahşap ve yüksek kaliteli malzemelerle güzelce hazırlanmış, stüdyo kalitesinde bir ortamı bile mükemmel bir şekilde sağlayan zamansız bir estetiktir. ???????????????????????????? ???????????????????????? : Bu duvar aynası bir yan anahtara sahiptir ve hızlı ve doğru aydınlatma kontrolü için parlaklığı kolay erişilebilen bir dimmer anahtarıyla ayarlar. ???????????????? ???????? ???????????????????????????? : Hollywood Glow ışıklı ayna, kesintisiz slaystation entegrasyonu veya kolay duvar montajı için çıkarılabilir bir tabana sahip birinci sınıf bir ahşap gövdeye sahiptir. ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????? : Bu masa üstü makyaj aynası, rötuş sırasında tüm güzellik aksesuarlarınız ve USB cihazınız için uygun olan bir USB portu ve aksesuar güç çıkışları ile birlikte gelir. ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? : Nakliye, iade ve iade politikamızla %100 memnuniyet alacaksınız.Öğenizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen satıcı mağazamız aracılığıyla bizimle iletişime geçin.Memnuniyetiniz bizim için çok önemli.

Ana özellikleri

Müşteri seçim