• Son
Pencere Koltuk Kol Tezgah Katı Ahşap Tezgah Basit Modern Ev Yemek Masası Dışkı İskandinav Restoran Uzun Dışkı Yatak Odası Yatak

Pencere Koltuk Kol Tezgah Katı Ahşap Tezgah Basit Modern Ev Yemek Masası Dışkı İskandinav Restoran Uzun Dışkı Yatak Odası Yatak

₺ 120.60
sayı
Mağazada

【Basit stil ayakkabı değiştirme taburemiz】 Ayakkabı değiştirme taburemiz, günlük hayatımızı düzenli bir şekilde düzenlememize yardımcı olan, süslenmiş metal tasarım öğeleriyle bir bütün olarak zarif İskandinav minimalist tasarımını benimser;?sadece eşyaları saklamanıza değil, aynı zamanda ayakkabıları kolayca değiştirmenize de yardımcı olabilir. 【Yüksek yoğunluklu sünger doldurma】 Yastık yüksek yoğunluklu süngerle doldurulur, sünger iyi esnekliğe sahiptir, deforme olması kolay değildir, oturması rahattır ve uzun süre oturduktan sonra yorulmaz. 【Metal tabure tasarımı】 Taburenin ayağı metalden yapılmıştır.Metal ayakların eşleştirilmesi sadece daha güzel değil, aynı zamanda dayanıklı ve yük taşıyıcıdır. 【Rahat yastık】Yastığın yüzeyinde hassas bir dokunuşa sahip ve size farklı ve harika bir dokunuş getiren yüksek kaliteli PU nappa deri kumaş kullanıyoruz. 【Geniş kullanım】 Bu dışkı, oturma odasına, yatakhaneye, yatak odasına veya alışveriş merkezine yerleştirilen ayakkabı taburesi, sehpa taburesi, kanepe taburesi olarak çok uygundur, yastık çok rahattır.Birden fazla rengin kombinasyonu da çok güzel olan çevrenin dekorasyonu olabilir.Çok fonksiyonlu depolama taburesi hepsi bir arada ve çift amaçlıdır, kullanım ortamı değiştirilebilir, sınırsız, İskandinav tarzı, modern ve basit kenar dikiş tasarımı çevre ile entegre edilmiştir ve küçük detayların samimi tasarımı, bunu kullanın Bir depolama taburesi daha uygun hale getirmeye çalışın.Özellik : 1. Yüksek yoğunluklu sünger dolgu, rahat oturma2. Yumuşak ve rahat kumaşlar, hassas dokunuş seçin3. Seçilmiş yüksek kaliteli metal ayaklar, güçlü yük taşıyıcı4. Masif ahşap çerçeve, dayanıklı, sağlam ve güçlü5. 85x45x42cm Yüksek yoğunluklu Sünger + masif frame Fabric : Yüksek kaliteli PU deri nappa fabric Size : 90x45x42cm , 100x45x42cm , 110x45x42cm , 120x45x42cm Color Adı : Depolama stool Material tasarım, güzel ve atmospheric Specification : yuvarlak kenar : Karanlık blue Style : bir ayakkabı tezgah, makyaj tabure, soyunma tabure, oturma odası boş bir tabure, kanepe sehpa tabure, oyuncak, kitap ve diğer şeyler tutmak için yeterince Sağlam olarak kullanılabilir İskandinav minimalist style Shape tasarım : square Applicable sahne.Paket içeriği : 1 * depolama taburesinotlar : 1. Tüm boyutları manuel olarak ölçmek için küçük hatalar kullanın, bu normaldir.2. Ekran veya kamera aydınlatma sorunları nedeniyle, ürün normal bir fenomen olan ve kullanımı etkilemeyen hafif bir renk farkına sahip olabilir.Hizmet : Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz e-posta aldıktan sonra 24 saat içinde cevap verecektir!.

Ana özellikleri

Name:
Storage stool
Material:
High-density sponge + solid wood frame
Fabric:
High quality PU nappa leather fabric
Size:
85x45x42cm , 90x45x42cm , 100x45x42cm , 110x45x42cm , 120x45x42cm
Color:
Dark blue
Style:
Nordic minimalist style
Shape design:
square
Applicable scene:
It can be used as a shoe bench, a makeup stool, a dressing stool, a living room leisure stool, a sofa coffee table stool, Sturdy enough to hold toys, books and other stuff.
Package Contents:
1*Storage stool :
Notes:
1. Use slight errors to manually measure all dimensions, this is normal. :
2. Due to display or camera lighting problems, the product may have a slight color difference, which is a normal phenomenon and does not affect the use. :
Service:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours after receiving your email! :

Müşteri seçim