• Son
Yapıştırıcı Gümüş boya kalemi, elektromanyetik Koruyucu Gümüş Macun Şırınga termal iletken yapıştırıcı için PCB kurulu Onarım(Varsayılan)

Yapıştırıcı Gümüş boya kalemi, elektromanyetik Koruyucu Gümüş Macun Şırınga termal iletken yapıştırıcı için PCB kurulu Onarım(Varsayılan)

₺ 23.37
sayı
Mağazada

Güçlü yapışma : Yapıştırıcımız ABS, PC, ABS/PC ve diğer plastik yüzeylere güçlü yapışma özelliğine sahiptir, bu da onarımınızı yapıştırmanız ve düzeltmeniz için uygundur work.It devre kartı onarımlarınız için iyi bir yardımcı olabilir.Kararlı kimyasal özellikler : İletken gümüş macun yapıştırıcı gümüş boya kaleminin çökelmesi kolay değildir veya delaminate.It yüksek sıcaklık ortamında saklanması tavsiye edilmez.Bu fenomen oluşursa, lütfen kullanmayı bırakın.Elektromanyetik koruyucu : Gümüş boya kalemimiz, bakım çalışmaları sırasında gümüş macunu elektromanyetik olarak etkilemenizi önleyen mükemmel elektromanyetik koruyucu etkiye sahiptir.Keskin iğneler : Yapışkanlı gümüş boya kalemlerimiz gümüş tozu ortamı kullanır.İğneler ince ve serttir, bu da ulaşılması zor yerlerde çalışmanıza yardımcı olabilir. hands.It mükemmel iletkenliğe sahiptir ve bakım nesnelerinizin çalışmasını etkilemez.Not : Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir. 1. Mükemmel elektromanyetik koruma etkisi ile. 2. ABS, PC, ABS/PC ve diğer plastik alt tabakaya güçlü yapışma. 3. Mükemmel elektrik iletkenliğine sahip gümüş tozu ortamı. 4. İyi film oluşturma performansı, toz yok ve boya filmi sert ve dayanıklıdır. 5. Ürünün çökelmesi ve tabakalanması kolay değildir. 6. Esas olarak klavye, elektronik devre kartı vb.Onarmak için kullanılır.

Ana özellikleri

Optional volume:
0.2mL, 0.3mL, 0.4mL, 0.7mL
Solid powder:
60%-80%
Proportion of 25 ℃:
1.46-1.48 g/cm3
Resistance:
< 0.02Ω/sq
Film thickness:
12um
Viscosity:
> 20000CPS
Shielding effect:
> 80db
Recommended dry film thickness:
12-16um
Package Weight:
Approx. 10-11g
  :
Package List:
1 * Conductive Silver Paste :

Müşteri seçim