• Son
ZRSJ Su Geçirmez 3 Parçalı Ayakkabı Kutusu, Kalınlaşmış Şeffaf Ayakkabı Kutusu, Plastik Ayakkabı Kutusu İstiflenebilir Kutu

ZRSJ Su Geçirmez 3 Parçalı Ayakkabı Kutusu, Kalınlaşmış Şeffaf Ayakkabı Kutusu, Plastik Ayakkabı Kutusu İstiflenebilir Kutu

₺ 173.97
sayı
Mağazada

● Temizlemesi ve montajı kolaydır.Ayakkabı rafı, ayakkabılarınızın toz, kir ve kokudan etkilenmemesini sağlar.İki farklı renk sunuyoruz : beyaz ve siyah.Hayatınızı daha renkli hale getirmek için beğendiğiniz birini seçin. ●Multifunctionality : sadece ayakkabı raf ayakkabı saklayabilirsiniz, ama aynı zamanda mağaza giysi, aksesuar, oyuncak, etc.in ayakkabı rafı.Bir giysi katmanını sadece bot, yüksek topuklu ayakkabılar değil, aynı zamanda bir deri çanta veya ayakkabı giyecek şekilde çıkarabilirsiniz. ●Rahat duygu : Bu saklama kutusu, basit ve basit olan zarif lambri ile donatılmıştır, ancak yine de diğer mobilyalarla akıllıca eşleştirilebilen çekici ve rahat bir atmosfer yaratır. ● Ayakkabıları düzenleyin ve daha fazla yerden tasarruf edin.Zemin kaymaz ve ayakkabıların düşmesi kolay değildir.Ayakkabı alırken, aynı zamanda onlara destek olur.Düzgün depolama ayakkabıları daha fazla yer kazandırabilir. ● Satış sonrası : Size en kaliteli ürünleri ve en iyi müşteri deneyimini sunmak için çalışıyoruz.Eğer tamamen memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın, biz burada sorunu çözecektir.Bu kutular tamamen şeffaf kapılara ve kenarlara sahiptir, bu da içeriğin görüntülenmesini kolaylaştırır.Kapağı kaldırmadan ayakkabıları çıkarabilirsiniz.Bu ayakkabı rafı, ayakkabılarınızın toz, kir ve kokudan korunmasını sağlar.100 % marka yeni, yüksek kaliteli, çevre koruma,sağlık, Şık tasarım ve mükemmel işçilik.Çok işlevli çoklu amaçlar için kullanılabiliryüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, çevre dostu ve uzun süre kullanılabilir.yer kazanmak.Evinizi düzenli tutun.şartname : Tipi : ayakkabı saklama kutusuboyutu : yaklaşık 33.5x23. 5x42. 5 cm / 13.19×9.25×16.73 inçuygulama : yüksek topuklu, deri ayakkabı, spor ayakkabı, terlik, vb.Depolama sahne : banyo, gardırop, depolama odası, yatak odası, yatak, balkonnot : Biz net resimler sağlamak ve mümkünse ölçümler.mümkün olduğunca kontrol edin emin öğe ihtiyacınız olanı.Öğenin ihtiyacınız olan şey olduğundan emin olmak için lütfen mümkün olduğunca kontrol edin.Manuel ölçüm nedeniyle, 0.5-1 inç bir fark izin lütfen (1 inç = 2.54 cm) Nedeniyle farklı bilgisayar ekranları, gerçek öğenin renk liste görüntüsünden biraz farklı olabilir, anlayışınız için teşekkür ederiz.Sahne kullanımı : oturma odası, yatak odası, çalışma, sundurma, ofis ve diğer sahnelerde kullanılan stil basit ve cömerttir ve farklı ev stilleriyle karıştırılabilir ve eşleştirilebilir.

Ana özellikleri

Type:
shoe storage box
Size:
about 33.5 x 23.5 x 42.5cm / 13.19×9.25×16.73 inches
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that the item is what you need. :
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inches (1 inch = 2.54cm) :
Due to different computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image, thank you for your understanding. :
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Müşteri seçim