• Son
Dijital Kit ile Boyama-Yetişkinler için DIY Dijital Boya, Çocuklar ve Yeni Başlayanlar için Yılbaşı Hediyeleri-Çerçevesiz 65X50CM-Kız

Dijital Kit ile Boyama-Yetişkinler için DIY Dijital Boya, Çocuklar ve Yeni Başlayanlar için Yılbaşı Hediyeleri-Çerçevesiz 65X50CM-Kız

₺ 94.80
sayı
Mağazada

Kolay : Resim yapmakta iyi olmasanız bile, yine de güzel ve rafine bir görüntü yaratacaksınız.Rengi sayılara göre doldurun, herhangi bir boyama becerisine ihtiyacınız yoktur.Eğitim ve rahatlama : Yetişkinler ve çocuklar sabırlı, entelektüel ve resimle ilgilenmek için etkileşimleri paylaşabilirler.Harika duvar süslemeleri : Yağlı boya stilini özelleştirebilirsiniz (özel resimleri destekliyoruz).Ev, anaokulu ve diğer yerler için uygundur.Hediye : Bu arkadaşlar, ailenin doğum günleri ve Noel için harika bir hediye.Bu hediye pahalı değil ama impressive.It senin nimetini temsil ediyor.Not : Ürünün çerçevesi ve kutusu yoktur ve ayrı olarak satın almanız gerekir. (Boya ve fırça sağlıyoruz).Şartname : Malzeme : Tuval, Oil Color : resim olarak gösterilentipi : Dijital yağlıboya (1 cm=0.39 İnç) Odası : Oturma Odası/Yatak Odası/Çalışma Odası/ Entrance Notice : 1.Bu resim çerçevesiz ve bu resim bitmiş değil, alıcı tarafından kendiniz boyanması gerekiyor.Ve küçük sapmalara izin verilir.2. Boyalar kolayca kurur ve ihtiyacınız olmadığında pigment kurumasını ve sertleşmesini önlemek için lütfen boyaları örtün.Ancak boya işlemi biraz kuruysa, eşit şekilde karıştırdıktan sonra boyaya 1-2 damla su (çok fazla damla değil) ekleyebilirsiniz.3. Lütfen eskiz defterini açtıktan sonra mümkün olan en kısa sürede 1-2 ay içinde bitirin.4.Fırçayı temizlemek için sadece suyu kullanın ve pigmenti uzlaştırmaya gerek yoktur.Temiz bir fırça ile doğrudan boyaya batırın.5.Zaman çok uzunsa, çizgiler resmi etkilemek için sığ olacaktır.Bu ürün özel güvenlik uyarılarına tabidir : 3 yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir.Yetişkin gözetimi altında kullanım için Uyarı : Oyuncak içinde.Yetişkin gözetimi tavsiye ediliruyarı : Bir yetişkinin doğrudan gözetimi altında kullanılmalıdır.

Ana özellikleri

Material:
Canvas,Oil
Color:
shown as the picture
Type:
Digital oil painting
(1cm=0.39Inches) :
Room:
Living Room/Bedroom/Study Room/ Entrance
Notice:
1.This picture without frame and this picture is not finished, it need to painted by buyer yourself.And small deviation is allowed. :
2. Paints are dry easily, and when you need not it please cover the paints to avoid pigment drying and harding.But if the paint process is a little dry, you can add 1 to 2 drops of water (not many drops) in the paint after stirring evenly. :
3. Please finish in 1 to 2 months as soon as possible after open the sketchpad. :
4.Just use the water to clean the brush,and no need to reconcile the pigment.Directly dip in paint with a clean brush. :
5.If the time is too long,the lines will be shallow to affecting the painting. :
This product is subject to specific safety warnings :
Warning:
Not suitable for children under 3 years. For use under adult supervision
Warning:
Toy inside. Adult supervision recommended
Warning:
To be used under the direct supervision of an adult.

Müşteri seçim