• Son
Tırnak Sanat Folyo Transferi Çıkartmalar, 10 Rolls Moda Kelebek Desen Tırnak Folyo Yapışkan Çıkartmalar, su Transferi Çıkartmalar

Tırnak Sanat Folyo Transferi Çıkartmalar, 10 Rolls Moda Kelebek Desen Tırnak Folyo Yapışkan Çıkartmalar, su Transferi Çıkartmalar

₺ 17.97
sayı
Mağazada

Paket içeriği - 10 rulo Tırnak transfer folyosunun 10 farklı parçası Karışık renkli tasarımlar, saklama kutusuyla birlikte, üst kat ile normal çıkartmalarla karşılaştırıldığında daha uzun ömürlü, kaydetmeyi ve taşımayı kolaylaştırır.Tırnak çıkartmaları transfer folyomuz çeşitli desenlere, renkli renklere ve gizemli ve büyüleyici bir his veriyor.Kaliteli Malzemeler - Toksik olmayan yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, insan vücuduna zararsız.Lütfen kullanmaktan çekinmeyin, tırnaklarınızı parlatın ve focus.It tırnaklarınıza uygulanması kolaydır, bu da güzel tırnaklarınıza zarar vermez.Boşaltma oje ile çıkarılması kolaydır.Kullanımı Kolay-Renkli cila uyguladıktan sonra folyoyu tırnaklara bastırarak, sadece birkaç saniye içinde güzel tırnak sanat tasarımını elde edebilirsiniz.Uzun Ömürlü Etki-tırnak çıkartması normal çıkartmalardan daha uzun sürer.Uygun uygulama ile büyüleyici tırnaklarınızı evde alabilirsiniz.İyi Hediye-Hem profesyonel tırnak uzmanı hem de tırnak sanat öğrencisi için harika, evde tırnak salonları ve DIY tırnak sanatı için uygun, karınız, kız arkadaşınız, anneniz veya kız kardeşleriniz için harika bir hediye ve Partiler/Düğün/Kostüm topu/Cadılar Bayramı/Noel/vb.İçin mükemmel.Şartname : Miktar : 1 Kutu Desen : resimleri göstermek Gibi Boyutu : Yaklaşık 4 cm(1.57 in) * 100 cm(39.37 in) rulo başına Paket içeriği : 1 Kutu Nail Art Folyo Özelliği : 100% marka yeni.UV çivi için kullanılabilir.Tırnak Sanat Folyoları, herhangi bir cila rengi için mükemmel "karışık metaller" kaplamasını oluşturur.Tırnak Folyosu oje çıkarıcı ile kolayca çıkarılabilir.Nasıl kullanılır : 1. Tırnak yatağınızı şekillendirerek, tırnak etlerini geriye iterek ve tüm yağları çıkararak hazırlayın. 2. Baz kat uygulayın ve kurumasını bekleyin. 3. Oje uygulayın, kurumasını bekleyin. 4. Tırnak folyosu tutkalı uygulayın, bir parça folyo kesin (tırnak için yeterince büyük), tırnaklarınıza bastırın.Tırnaklarda farklı renklerde folyolar karıştırılabilir. 5. Folyoyu çıkarın ve folyo deseni tırnağınıza yapışmalıdır.Biraz eksikse, alınmayan parçaya üst kat uygulayın ve 4. adıma kadar tekrarlayın.

Ana özellikleri

Quantity:
1 Box
Pattern:
As the pictures show
Size:
About 4cm(1.57in) * 100cm(39.37in) per roll
Package Contents:
1 Box Nail Art Foils :
Feature:
100% brand new. :
Can be used for UV nails. :
Nail Art Foils create the perfect mixed metals finish for any polish color. :
Nail Foil can be removed easily with nail polish remover. :
How to use:
1. Prepare your nail bed by shaping, pushing cuticles back and removing all oils. :
2. Apply a base coat, and wait it dry. :
3. Apply nail polish, wait it dry. :
4. Apply nail foil glue, cut a piece of foil (just big enough for the nail), press it on your nails. Different colors of foils can be mixed on the nails. :
5. Remove the foil and the foil pattern should be stuck to your nail. If a bit is missing, just apply top coat to the part not taken and repeat to step 4. :

Müşteri seçim