• Son
Otomatik Kendini karıştıran Kupa Akülü Paslanmaz Çelik Kahve Süt Karıştırma Fincan Blender Akıllı Mikser Termal Bardak (Renk:

Otomatik Kendini karıştıran Kupa Akülü Paslanmaz Çelik Kahve Süt Karıştırma Fincan Blender Akıllı Mikser Termal Bardak (Renk:

₺ 43.86
sayı
Mağazada

Useful【Faydalı ve Pratik】Beyaz kahve tozu, çay sütlü kahve, ahududu çayı, sıcak çikolata veya elma şarabını karıştırmak için bir kaşık kullanın, ancak her zaman tozun tamamen erimediğini mi görüyorsunuz?Bu elektrikli karıştırma kabını kullanın, sadece düğmeye basın ve sıvıyı birlikte sallayın, tamamen çözülür. mixing【Yüksek kaliteli Malzeme】Otomatik karıştırma kabı, toksik olmayan, paslanmaya karşı dayanıklı ve dayanıklı paslanmaz çelik ve gıda sınıfı plastikten yapılmıştır. Operation【Kullanımı Kolay ve Temiz】Güne kahve ile doğru şekilde başlamanıza veya daha sonra bir bardak çay ile gevşemenize yardımcı olacak dekoratif ve işlevsel bir kupa getirmek için klasik ve modern tasarımları birleştiriyoruz. Insulation 【Isı Yalıtımı ve Haşlanma önleyici】 Karıştırma kabı içi boş bir ısı yalıtım tasarımını benimser.Kupanın iç ve dış tankı, sıcak olmayacak çift katmanlı 304 paslanmaz çelik astar ve vakum yalıtım teknolojisini benimser.450 ml'lik büyük kapasite kahve, çay, sıcak çikolata, süt vb.Için çok uygundur. Innovative【Yenilikçi Hediyeler】 Kendi kendine karışan kupa, arkadaşlarınızın yapması gereken yeni, ilginç ve pratik bir hediyedir need.It doğum günleri, yıldönümleri, Şükran Günü, Noel vb.Için mükemmel bir hediye olarak yaygın olarak kullanılır. Welcome Benim dükkana hoşgeldiniz !Daha fazla stil ve renk için lütfen seçmek için mağazama gidin, Ucuz ve özel; Size hizmet edebilmekten onur duyuyoruz.Ürünlerimiz Kesinlikle Seçilmiştir Ve Kalite Garantilidir.Lütfen Satın Aldığınızdan Emin Olun. 8.8 6.8 * * (Not 15 Temmuz 2006 Dahil) 2 adet AAA Pil Yutmak böylece kahve uçmak değil bu işler zaman tencerenin kapağını kapatın Lütfen,❥ Not 19.1 cm❥ Renk : Pembe, Sarı, Mavi, Yeşil, Siyah, Beyaz, Kırmızı❥ Güç Desteği.Ürün hakkında 15 Temmuz 2006 : ❥ Malzeme : 304 Paslanmaz Çelik elektrolitik liner + Gıda sınıfı plastik kapak ve kolu❥ Kapasitesi : 450ml❥ Yapılandırma : Kap + Kapak❥ Boyutu : Lighting Aydınlatma parlaklığı gibi çeşitli faktörler nedeniyle, gerçek renk web sitesi resminden biraz farklı olabilir.◆ Nedeniyle farklı manuel ölçüm yöntemleri, 1-3mm sapma izin lütfen. teşekkürler!♦ Hakkında : ♦ Tüm ürünlerimiz en yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilmiştir, %100 % yepyeni olması garanti edilir ♦ Satın alma işlemi sırasında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.size 24 saat içinde cevap vereceğiz ve size bir cevap vereceğiz. store Mağazamızda mutlu bir alışveriş diliyorum.

Ana özellikleri

Müşteri seçim