• Son
Sevimli Retro Kaplan Tasarım Çıkartması Nail Art Dekorasyon DIY Tırnak Aracı Yeni Yıl Nail Art Etiketler Manikür Aksesuarları(2)

Sevimli Retro Kaplan Tasarım Çıkartması Nail Art Dekorasyon DIY Tırnak Aracı Yeni Yıl Nail Art Etiketler Manikür Aksesuarları(2)

₺ 5.43
sayı
Mağazada

Açıklamalar : .Tipi : 3 D Tırnak sticker.Desen : Collorful Kaplan.Kullanımı : Folyo Tırnak Dekorasyon.Tasarım : Yeni Yıl Kaplan Vahşi Hayvanlar.Miktar : 1 pc Design : Yeni Yıl Kaplan Vahşi Hayvanlar Kullanımı : Folyo Tırnak Decoration Size : 8 cm×10 Cmdescriptions : 1 *3 D Nail Art Decoration Package : Tipi : 3 D Tırnak sticker Color : Colorful Pattern : Colorful Kaplan 100% brand new ve yüksek kalite.Tırnak cilası, UV jel cilası, akrilik vb. Üzerinde kullanıma uygundur.Kolay doğal ya da yapay tırnaklar üzerinde uygulamak için.Ev kullanımı veya profesyonel kullanım için uygundur.Nasıl kullanılır : 1. Baz kat uygulayın ve tamamen kurumasını bekleyin.2. Beğendiğiniz bir temel renk seçin ve tırnaklarınıza uygulayın, ardından %90 kuruyana kadar bekleyin.3. Kullanım cımbız yavaşça çivi üzerine hazırlanan sticker yere kaldırıp tuşuna basın.4. Mükemmel bir etki için üst kat uygulayın Bu ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa,lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!24 saat içinde cevap vereceğiz ve sorunu sizin için çözeceğiz.Satın aldığınız için teşekkür ederiz!.

Ana özellikleri

Müşteri seçim