• Son
Dallinaop Diş Fırçası Çocukların Taze Nefes Alması için Diş Beyazlatma Çocukların U Şeklindeki Diş Fırçası ve Gargara Kabı

Dallinaop Diş Fırçası Çocukların Taze Nefes Alması için Diş Beyazlatma Çocukların U Şeklindeki Diş Fırçası ve Gargara Kabı

₺ 98.10
sayı
Mağazada

It bebeklerin dişlerini temizlemesi daha kolaydır.çocuk hassas dişetleri ve dişler için de önemli benzersiz.Bebekler oynarken dişlerini fırçalayabilirler.Bebeğinizin diş fırçalamaya aşık olmasına izin verin !Diş fırçasının sevimli ve ilginç görünümü, çocukların diş fırçalamaya daha fazla ilgi duymasını sağlar.Gıda sınıfı silikon kıllar masaj için yumuşak ve hijyeniktir.diş macunu ve dişleri temizlemek için ağzınızda sallayın.
Care [Sağlıklı Bakım] U-şekilli fırça kafası tasarımı, 360° temizlik bebek teeth.Fırça kafası her açıdan temizlenebilir, böylece diş fırçalama basit bir şey haline gelir.
U şeklindeki diş fırçasını yan yana sallayın.Fırça kafası her yöne temizlenebilir, bu da dişlerinizi fırçalamayı kolaylaştırır.Silikon fırça kafası yüksek sıcaklığa dayanıklıdır ve normal zamanlarda dezenfekte edilebilir.Kolay kavrama kolları konfor ve kontrol sağlar, Çocuğunuzun fırçalamaya olan ilgisini artırmak için iki sevimli renk.Güvenli, hızlı ve kullanışlı, evde veya seyahatte kullanımı kolaydır.Diş macununu ağzınıza koyun ve dişlerinizi temizlemek için sallayın. ✔ 【Bebeği Fırçalamayı Sevdirin】 Kullanımı kolaydır.
kullanma :
Diş macununun eşit şekilde sıkıldığından emin olmak için kullanmadan önce diş macununu iyice çalkalayın.U-şekilli tasarım, daha uygun ağız, böylece bebek kabul edebilir.Bu çocukların sağlıklı uzun fırçalama alışkanlıkları geliştirmek hatta diş fırçası için istekli olmak.Ergonomik U-şekilli fırça kafası, çocuk diş yapısının şekli ve mekaniği için uygundur.
Kullandıktan sonra diş fırçasını durulayın.Çocuk U-şekilli diş fırçası 360° kapsamlı temizlik, 2-12 yaş arası çocuklar için uygundur
Bebeğinizin fırçalamaya aşık olmasına izin verin!
özellik
traditional [Özel U-şekilli tasarım] Geleneksel diş fırçalarından farklı olarak, dişlere daha iyi uyan benzersiz bir U - şekilli fırça kafası tasarımı kullanıyoruz. traditional【Özel U-şekilli Tasarım】Geleneksel diş fırçasından farklı olarak, dişlere daha iyi uyacak şekilde benzersiz bir U-şekilli fırça kafası tasarımı kullanıyoruz.U şeklindeki tasarım ağza daha iyi uyuyor ve bebeklerin bunu kabul etmesine izin veriyor.Yumuşak emzik sınıfı silikon, dişlerin etrafında 360 derece yumuşak kenarlar, rahat bir fırçalama hissi sağlar, orijinal temizleme yolu, etkili derin temizlik, diş etlerine zarar vermez, çocukların emayesini korur.
Ön ve arka diş macunu.
✔ 【Bebeklerin dişlerini fırçalamayı sevmesine izin verin】Kullanımı kolay.food【Premium Malzemeler】Gıda sınıfı silikondan yapılmıştır. Care【Healthier Care】U-şekilli fırça kafası tasarımı, 360 ° bebeğinizin Temiz teeth.
Belirleme :
Malzeme : Silikon + PP
Dezenfeksiyon yöntemi : ılık su ile yıkayın
Isı direnci sıcaklığı : 100°C
Uygulanabilir yaş : 0-12 yaşında
Tip ve Boyut : Küçük( 2 ~ 6 yaşında), Büyük (6 ~ 12 yaşında)
Paket içeriği :
1 U-şekilli diş fırçası
.It bebeğin temizlemesi daha kolay teeth. ♦ 360° Kapsamlı Temizlik için çocuk U-şekilli Diş Fırçası Uygulanabilir Yaş 0-12 yaşında.Güvenli malzeme, hiçbir özel koku, bebek kullanımı daha sağlıklı.It dişleri her açıdan temizleyebilir ve ağız boşluğunu daha sağlıklı hale getirebilir.Bebek oynarken dişlerini fırçalayabilir.Her yönden temiz dişler ve ağız boşluğunun sağlıklı yapmak için.

Ana özellikleri

   Material:
Silicone+PP
   Disinfection method:
wash with warm water
   Heat resistance temperature:
100°C
   Applicable age:
0-12 years old
   Type & Size:
Small (2~6 years old), Large (6~12 years old)
Package Included:
   1 U-shaped toothbrush:

Müşteri seçim