• Son
HİGHKAS Küçük Ayna makyaj aynası, masaüstü masa aynası Avrupa Dairesel Ayna Çift Taraflı Taşınabilir banyo makyaj aynası makyaj

HİGHKAS Küçük Ayna makyaj aynası, masaüstü masa aynası Avrupa Dairesel Ayna Çift Taraflı Taşınabilir banyo makyaj aynası makyaj

₺ 57.00
sayı
Mağazada

Klasik ve hafif tasarım-masa üstü makyaj aynası olarak mükemmeldir ve aynı zamanda el kullanımı için de uygundur. * Makyaj aynası Bu makyaj aynası taşınabilir,mobil, hafif, kolay temizlenebilir, seyahat Dostu-.Bu aynayı sevdiğinizi garanti ediyoruz. *Yüksek çözünürlüklü ayna, pozitif yüksek çözünürlüklü düz, negatif 3 kez zoom, net ve güzel. *Tek parça döner tasarım, ön ve arka, 360 derece hayal gücü, parmak ucu çekme, aynayı kontrol etmek için ücretsiz ve kolay. * Ayarlanabilir yüksek ve düşük, parmaklarınızı hareket ettirerek, serbestçe ayarlamak için çekinmeyin.MÜKEMMEL HEDİYE-Tatil, doğum günü, noel, ebeveynleriniz, kız kardeşiniz, arkadaşlarınız veya kişisel kullanımınız için harika hediyeler.% 100 memnuniyet garantisi veriyoruz.Ürün açıklaması : Ürün Açıklaması : Tıraş veya makyaj uygulamak için ideal, muhteşem kalitede serbest duran bir ayna.Tüm aydınlatma koşullarında mümkün olan en iyi yansımayı sağlamak için pozisyon için tamamen ayarlanabilir, gerçek bir yakın çekim görünümü için bir tarafta 3 X büyütme ve diğer tarafta normal bir' gerçek ' görüntü vardır.özellikler : Makyaj ayna tipi : hayır lights Applicable alanı : Giyinme odası,banyo, cloakroom Product Türü : Kişisel Yıkama,Temiz ışıkları ile çift taraflı mirror Mirror boyutu : 17 CMBase boyutu : 14 CMOverall boyutu : 32 CMFrame malzeme : metal Mirror malzeme : silver Whether : Care Positive yüksek çözünürlüklü, negatif 3 kere zoomdeliver : 1* Makyaj mirror1 *elle Eğer bu ürün hakkında herhangi bir sorunuz Varsa, lütfen bize ulaşın ve 24 saat içinde size cevap verecektir.Güvenle satın alın.Memnuniyet Garantisi : Büyüteç makyaj aynasını aldığınızda veya kullanırken herhangi bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve 24 saat içinde size geri döneceğiz.

Ana özellikleri

Make- up mirror type:
desktop double- sided mirrorMirror size
If you have any questions about this product, please contact us and we will reply you within 24 hours. Buy with confidence. :
Satisfaction Guarantee: Please feel free to contact us if there any issue when you receiving or using the magnifying makeup mirror and we will get back to you within 24 hours. :

Müşteri seçim