• Son
Nhlzj XİAOQİANG 8 İnç Masa Makyaj Aynası Profesyonel Büyüteç Kozmetik Ayarlanabilir Tezgah Vanity Aynalar ile Fiş (Boyut: 5X)

Nhlzj XİAOQİANG 8 İnç Masa Makyaj Aynası Profesyonel Büyüteç Kozmetik Ayarlanabilir Tezgah Vanity Aynalar ile Fiş (Boyut: 5X)

₺ 798.24
sayı
Mağazada

mirror Bu TEK TARAFLI ayna 8. 4 X8. 4 Modern Kare Şekline sahiptir ve 90 derecelik pürüzsüz bir döner tasarıma sahiptir.(Maksimum sınır aynanın yukarı bakmasıdır). ♦ Jantın etrafında doğal ve parlak 50 LED ışık,AÇMA/kapama ile kontrol edilen 3 çeşit renkli ışık ile donatılmıştır. ✔ 14.8 inç yüksekliğinde durur,tezgahlarda,makyaj masalarında ve masalarda dik durur, rahatsız edici bir açıyla eğilmenize gerek kalmayacak kadar yüksek. ♦ Neme ve yoğuşmaya karşı koruyan çekici bir Renk Kaplamasına sahiptir. Base Taban ağırlıklı ve sağlamdır.Taban çapı 4.8'dir, makyaj masasında çok fazla yer kaplamaz.Boyutu : 413118 CMFeature : Magnifying Material : Pirinç+Paslanmaz çelik+büyütme ayna Çok uzakta baş dönmesi neden olur uzakta 3 X taraflı Malzeme : Glass Light : Yes Mirror Şekli : Square Size : 8 inch Single : 4 X mirror DRİVER GÜÇ büyüteç : Giriş : AC85-265 V 50 / Hz Output : DC 260m A +-5%9-18 VTA : 50°C TC : 75°CFriendly İpuçları : Glass Lenses,en iyi mesafe 3 X : 30 cm İçinde,4 X var : Anne/Baba/Kardeş/Arkadaş/Anne, Oo hizmetiniz için 20cm Best Witin hediye-mağaza iyi niyetle çalışır ve amacı Müşteri Memnuniyeti alır.Ürünlerimizin kalitesinden ve mükemmelliğinden memnun olduğunuza inanıyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size tatmin edici bir çözüm sunuyoruz.

Ana özellikleri

Müşteri seçim