• Son
G-teeth Sevimli Çocuklar U Şekilli Diş Fırçası-Ekstra Yumuşak Bebek Diş Fırçası, 360 Çocuk Diş Fırçası, Manuel Silikon Diş

G-teeth Sevimli Çocuklar U Şekilli Diş Fırçası-Ekstra Yumuşak Bebek Diş Fırçası, 360 Çocuk Diş Fırçası, Manuel Silikon Diş

₺ 242.70
sayı
Mağazada

[Çocuklar için süper yumuşak] - Çocuklara güvenli ve rahat bir diş fırçalama deneyimi yaşatır.Ürün, dişleri akıllıca temizlemek için U şeklindeki yumuşak kauçuk fırça kafalarını kullanır, bu da daha güvenli ve daha güvenlidir.Dişler ve diş etleri arasındaki üç taraflı uyumu mükemmel bir şekilde elde ederek dişlerin etkili bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur.Çok katmanlı kıl tasarımı dişleri her yöne korur. [Güvenlik malzemesi] - Çocukların etraflarında sağlıklı şeylere ihtiyacı olduğundan, bu diş fırçası seçilmiş gıda sınıfı silikon PP malzemeden yapılmıştır; güvenli ve tatsızdır ve zararlı BPA içermez. [360 tam U-şekilli diş fırçası] - Çocukların dişlerini iyice temizlemek için tasarlanmıştır.Çocuklar her zaman tatlı yemeyi severler, diş çürümesi ve diş çürümesi konusunda endişelenmeyin!Bu ürün kesinlikle çocuklarınıza dişlerini doğru fırçalamalarını ve sağlıklı bir ağız sahibi olmalarını öğretecektir!. [Kullanımı kolay] - Diş macununu sıkmadan önce sallayın, çocuğunuzun ağzına koyun ve soldan sağa doğru sallayın.Sonra durulayın use.It çok basit, çocuklarınıza bunu yapmayı da öğretebilirsiniz!. [Kullanım talimatları] - Günde iki kez fırçalayın, diş fırçasını her 1-2 ayda bir değiştirmeniz önerilir.Paket içeriği : şekilli çocuk toothbrush Specification : 2-6 yaşında, yakalar long6-12 yaşında, 120mm long Applicable kişi : 2-12 yaş baby Shelf Ömrü : 5 years Color : pembe, blueİngredients : gıda sınıfı silis jel +pp Function : bebeğin ilk tooth Mothers gelen habits The ürün dereceli silika jel, yüksek-kalite "geçirgenlik" yüksek geçirgenliği gıda yumuşak kauçuk fırça başı, diş temizleme akıllı, daha güvenli ve daha assured The kullanmak şeklinde U onayladı-iyi bir ağız hijyeni geliştirmek için çocuklarına rehberlik gerek başlangıç 1x U, bpa kaynak kontrol ürünleri içermiyor, malzemeleri geri dönüşüm için, sadece bebeğin sağlığı için reddediyor.Rahat yuvarlak sap, kıvrımlar ve dönüşler-dişlerinizi sadece bir turda fırçalayabilirsinizkullanım : Günde iki kez fırçalayın, diş fırçasını her 1-2 ayda bir değiştirmeniz önerilir Notlar : 1. Manuel ölçüm toleransı 2-5g olduğunu. senin yerine sakıncası lütfen.2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Çok teşekkürler!.

Ana özellikleri

2-6 years old, 90mm long :
6-12 years old, 120mm long :
Applicable people:
2-12 years old baby
Shelf life:
5 years
Color:
pink, blue
Ingredients:
food grade silica gel +pp
Function:
start from the baby's first tooth
Mothers need to guide their children to develop good oral hygiene habits :
The product adopts U-shaped soft rubber brush head, smart teeth cleaning, safer and more assured :
The use of high-permeability food-grade silica gel, high-quality permeability, does not contain bpa source control products, refuses to recycle materials, only for the health of the baby. :
Comfortable round handle, twists and turns-you can brush your teeth in just one turn :
Usage:
Brush twice a day, it is recommended to replace the toothbrush every 1-2 months
Notes:
1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutes. :
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product. thank you very much! :

Müşteri seçim