• Son
Şişe Temizleme Fırçası, Dikey Olarak Yumuşak Cam Temizleme Fırçası Sünger Fırça Kahve Fincanı Kahve Fincanı Fırçası(gri)

Şişe Temizleme Fırçası, Dikey Olarak Yumuşak Cam Temizleme Fırçası Sünger Fırça Kahve Fincanı Kahve Fincanı Fırçası(gri)

₺ 27.87
sayı
Mağazada

İÇİN kullanılır : Sünger Fırça günlük kullanımda iyi bir yardımcıdır life.It kahve fincanlarını, şişeleri ve bardakları temizlemek için kullanılabilir.ATIKLARI AZALTIN : Fırça kafası ayrıca köpüğü hızlı bir şekilde zenginleştirebilir, bu da atıkları azaltabilir ve 360 derece ölü uçlar olmadan temizleyebilir.DİKEY olarak YERLEŞTİRİLİR : Uzun Şişe Fırçasının özel şekli, kolay drenaj için masaya dikey olarak yerleştirilebilir.ERGONOMİK : Cam Temizleme Fırçası, tutması rahat ve kullanımı kolay ergonomik olarak tasarlanmış uzun bir tutamağa sahiptir.Kullanımı KOLAY : Uzun Şişe Fırçası küçük, kullanışlı ve kullanımı kolaydır.Aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı, sapın ucunda asmak için uygun ve yerden tasarruf sağlayan küçük bir delik vardır.Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, yumuşak ve dayanıklı, kolay temiz şişe.Güçlü dekontaminasyon yeteneği, kahve fincanı veya camın iç yüzeyine zarar vermez.Ergonomik olarak tasarlanmış uzun sap, kavrama ve tutma için rahattır, kullanımı kolaydır.Özel şekilli tasarım, suyu kolayca boşaltmak için masaya dikey olarak yerleştirilebilir.Günlük yaşamınızda iyi bir yardımcıdır ve kahve fincanlarını, şişeleri ve bardakları temizlemek için kullanılabilir.

Ana özellikleri

Condition:
100% Brand New
Material:
Sponge + PP
Color:
Black, Gray, Pink (optional)
Size:
Approx. 5*5*22.5 cm / 2*2*8.9 in
Package list:
1 * Bottle Cleaning Brush :
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Müşteri seçim