• Son
GANFANREN 6 adet / grup Inci Çam Peçete Düğmesi Alaşım Peçete halkası Batı Gıda Dekorasyon Altın Inci Peçete Halkası (Renk:

GANFANREN 6 adet / grup Inci Çam Peçete Düğmesi Alaşım Peçete halkası Batı Gıda Dekorasyon Altın Inci Peçete Halkası (Renk:

₺ 1111.62
sayı
Mağazada

1.Temizlemesi kolay ve tekrar kullanılabilir. 2.İşçilik çok hassastır, kesim hassastır ve. 3.Rahat ve resmi masa dekorasyonu için idealdir. 4.tasarım benzersiz ve zariftir ve partinizdeki her konuğu etkileyecektir. 5.Aile yemeği, doğum günü partisi, tema partisi, düğün ve diğer herhangi bir vesileyle masa ayarları için harika dekorasyon。.Özellik : 1.Temizlemesi kolay ve tekrar kullanılabilir.2.İşçilik çok hassastır, kesim hassastır ve.3.Rahat ve resmi masa dekorasyonu için idealdir.4.tasarım benzersiz ve zariftir ve partinizdeki her konuğu etkileyecektir.5.Aile yemeği, doğum günü partisi, tema partisi, düğün ve diğer herhangi bir vesileyle masa ayarları için harika dekorasyon。Malzeme : AlaşıMuygulamalar : düğünler, partiler, kutlamalar, mezuniyetler, ziyafetler, mücevherler ve daha fazlası.Paket dahil : 6 adet peçete halkasınot : 1. Sadece peçete halkaları, çekim aksesuarları dahil değildir.2. fiziksel çekim, farklı çekim ışığı ve monitörler nedeniyle, bazı renk farkı olabilir, lütfen gerçek nesneye bakın.Dayanıklı.

Ana özellikleri

Müşteri seçim