• Son
Şarj edilebilir Elektrikli Diş Fırçası USB Şarj Otomatik Diş Fırçası ile 5 Modları, 4 Yedek Başkanları ile diş fırçaları (Renk:

Şarj edilebilir Elektrikli Diş Fırçası USB Şarj Otomatik Diş Fırçası ile 5 Modları, 4 Yedek Başkanları ile diş fırçaları (Renk:

₺ 53.97
sayı
Mağazada

Yüksek kaliteli kıllar, diş eti çizgisindeki plağı manuel diş fırçalarından daha iyi çıkarabilir.Elektrikli diş fırçası, tam olarak şarj edildikten sonra 4 haftaya kadar, 2 dakikalık otomatik fırçalama döngüsü ile ve diş hekimi tarafından önerilen iyi bir fırçalama alışkanlığı geliştirmek için her 30 saniyede bir hatırlatılarak kullanılabilir.Her birinden sonra su ile kolayca durulayın use.It bir USB şarj bağlantı noktasına sahiptir, bu nedenle seyahat ederken yanınıza almak kolaydır.İyi bir hediye seçimi : 2 dakikalık zamanlayıcıya sahip bu şarj edilebilir elektrikli diş fırçası, aileniz ve arkadaşlarınız için bir tatil hediyesi olarak kullanılabilir.Değiştirmek için yeterli yumuşak diş fırçası başlığı vardır.İsteğe bağlı renk ve dayanıklı diş fırçası, onlara olan sevginizi ifade edebilir.Ve şefkatli.% 100 su geçirmez yüksek kaliteli sonik diş fırçamız, ölü köşeleri ve ulaşılması zor alanları kolayca temizlemek için yaklaşık 42.000 VPM frekansta titreşen yüksek frekanslı bir güç motoruna sahiptir-sıradan manuel diş fırçalarına kıyasla, %100'e kadar diş plağı ve lekeleri çıkarılır.Geliştirilmiş Diş eti sağlığı, manuel diş fırçalarından %100 daha iyidir.Ürün ağırlığı : yaklaşık 155g Yapılandırma : 1 gövde + 4 fırça kafası + USB kablosutaylar : 1. 2 Saat boyunca hızlı şarj, 25 gün boyunca pil ömrü2. Frekans 38000 kez / dak3. IPX7 su geçirmez4. 30 saniye hatırlatma, 2 dakika içinde akıllı fırçalama5. 5 Mode6. Önyüklemeden sonraki ilk 3 S düşük frekanslı yavaş hareket, ağza girerken diş macununun sıçramasını önlemek için.

Ana özellikleri

Müşteri seçim